Wij verzorgen uw website en sociale media.

Shiftit zorgt ervoor dat u niet wakker moet liggen van uw website of sociale media. Wij verzorgen het totaalpakket zodat u zich kan focussen op uw eigen business. 

Wij zorgen dat uw product of dienst op een aantrekkelijke manier wordt aangeboden en gepromoot.

Hoe sneller en sterker de onlinemarketing groeit, hoe belangrijker wordt het voor U om mee te zijn met uw tijd. Uw klanten moeten een beleving krijgen bij het opzoeken van uw dienst of product.

Een website is niet alleen code en lange tekst, we verwerken handige interactieve tools in de websites die we bouwen voor het gebruiksgemak van zowel de eigenaar als de bezoekers.

Misschien heeft u er nog nooit aan gedacht maar met kleuren en bepaalde lettertypes spreekt u soms meteen de doelgroep aan, of schrikt u ze net af. Om alles zo aantrekkelijk mogelijk te maken is het goed om eens rond te lopen binnen uw bedrijf, om de sfeer op te snuiven en een idee te vormen van hoe we bij u klanten hongerig kunnen maken naar uw product.

U kan natuurlijk ook zelf aan de slag, er bestaan enorm veel tools om zelf uw website te bouwen maar vraag u ook even af hoe u de SEO gaat uitvoeren, de sociale media gaat integreren en uw site uniek gaat maken.