Gewoon BIJzonder

Sofie Verreydt-Vennekens, lang ken ik haar nog niet maar het was meteen duidelijk dat ik een vrouw leerde kennen die haar zaakjes graag op orde heeft.

Dat moet ook wel want Sofie heeft samen met haar man Bart, drie bijzondere kinderen. Alledrie hebben ze autisme en bijkomende beperkingen. Door haar studies en werkervaring wist Sofie al heel wat kennis over dit thema te vergaren. Met deze kennis en de levenservaring die ze heeft opgedaan sinds de geboorte van haar eerste BIJzondere kind, weet Sofie als geen ander waar de gevoeligheden en hiaten in het huidige hulpverleningsaanbod zitten.
Nu bundelt deze sterke vrouw haar kennis, empathie en ervaring om mensen zoals haar door de moeilijkste periodes te loodsen. Ze startte zopas haar eigen zaak "Gewoon Bijzonder" en vroeg Shiftit om haar partner te zijn in de digitale wereld. Met veel plezier nam ik dan ook deze uitdaging aan. Ook hier werd het meteen duidelijk dat Sofie al goed wist wat ze wilde.
Voor het logo hoefde ik enkel een vector tekening te maken van het logo dat ze in haar hoofd had en zeer duidelijk kon verwoorden. De inhoud van de site stond grotendeels netjes uitgeschreven waardoor het heel makkelijk is om daarmee aan de slag te gaan. De release van de website zal dan ook snel gebeuren. Een mooi begin van onze samenwerking!