Nieuwe website voor Chiro Olen-Centrum

Nieuwe website voor Chiro Olen-Centrum

De nieuwe website van Chiro Olen-Centrum is online.

Deze website is volledig responsive en in de huisstijl die Chiro zijn identiteit geeft.
Chiro nationaal kiest deze huisstijl om duidelijk maken dat een Chirogroep tot een groter geheel behoort waaruit blijkt dat overal dezelfde waarden en doelstellingen worden nagestreefd.

Verder werd een link gelegd tussen de website en de nieuwe Facebookpagina. De Facebookgroep bestond al maar nu heeft de Chiro dus ook een pagina, die makkelijker te beheren is en waar content automatisch vanuit de site kan worden geplaatst. Alles wordt voorlopig ook nog in de groep gepost.

Ook werd een nieuwsbriefmodule aangemaakt om alle leden, ouders en sympathisanten beter te informeren. Zo kan nu de leiding een berichtje op een makkelijke manier aan de ouders van hun groep sturen zonder dat ze moeten gaan zoeken naar de contactgegevens. Oud-leden, oud-leiding en sympathisanten worden op de hoogte gehouden van het algemeen nieuws en de evenementen. Inschrijven op de nieuwsbrief kan hier.

Foto's kunnen automatisch worden weergegeven vanuit het album van Googlephotos. Geen extra werk dus,..

Tenslotte werd ook een overzicht voorzien van het te verhuren materiaal, ben je op zoek naar een feesttent, legertent of wil je met jouw jeugdbeweging op bezoek komen in de lokalen van Chiro Olen-Centrum? Dan vind je de beschrijving van de lokalen en tenten hier.

Shiftit vindt de ondersteuning van Jeugdwerking enorm belangrijk.

Wil je weten of jouw website al responsive is?
Ga naar http://ami.responsivedesign.is en geef je URL op.